Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
0799 07 02 07 | L-V, D: 10:00-00:00, S:10:00-03:00
0799 07 02 07 | L-V, D: 10:00-00:00, S:10:00-03:00
 

Despre Noi

Inspired by passion for flavours & taste

CINA CONCERT1

Povestea noastrã a început în anul 2016, atunci când am hotãrât sã redãm suflul pierdut al unei zone cu o tradiţie de aproape 25 de ani, amestecând legenda zonei ‘La Butoaie’ cu pasiunea noastrã pentru experienţele culinare. Rezultatul final a fost crearea unui loc de suflet pentru oaspeţii noştri, un loc unde aceştia se pot bucura de preparatele noastre delicioase, într-o atmosferã vibrantã.

 

În scurt timp, Barrels Pub a devenit punctul de referinţã pentru zona ‘La Butoaie’. Designul interior reprezintã perfect transpunerea în prezent a legendei butoaielor, iar preparatele noastre ne asigurã popularitatea în rândul preferinţelor culinare atât ale constãnţenilor noştri, cât şi ale vizitatorilor staţiunii Mamaia. Burgerii noştri faimoşi, ieşiţi direct din josper, pizza fãcutã pe cuptorul nostru cu lemne, preparatele cu fructe de mare sau deserturile noastre delicioase au devenit renumite imediat şi datoritã lor avem plãcerea de a ne vedea oaspeţii revenind mereu cu drag. 

 

În prezent, Barrels Pub este recunoscut atât pentru deliciul gustãrilor, cât şi pentru weekendurile cu seri artistice. Ne bucurãm de fiecare datã când luãm parte la momentele frumoase, petrecute în living-ul Barrels Pub, alãturi de voi, oaspeţii noştri, dar şi alãturi de artiştii autohtoni sau internaţionali cu ajutorul cãrora vã pregãtim surprize in fiecare weekend. Pe timpul verii, terasa noastrã este deja renumitã pentru serile relaxante, petrecute la malul mãrii, unde pot savura un platou cu fructe de mare, în compania unui vin alb. În anotimpul rece, ne restrângem în sufrageria de iarnã, animatã prin evenimentele de stand-up comedy, degustãrile de vin, serile de jazz prelungite de muzica DJ-ului, într-o atmosferã cãlduroasã şi intimã.

Te aşteptãm sã scriem împreunã încã o filã în povestea Barrels Pub!